Onlineprojekt: Alor.dk

Gennem års erfaring og hårdt arbejde har jeg tilegnet mig nogle kompetencer inden for SEO, herunder tekstforfatning, søgeordsanalyse, linksbuilding etc. Men noget som er mindst lige så vigtigt er on-site SEO.

Jeg vil ikke forklare on-site SEO i denne blog, da det er et meget bredt emne. Helt grundlæggende handler det om at have strukturen på hjemmesiden på plads i form af masser af SEO-venligt tekst, intern linkbulding, billeder, brugervenligt design og meget, meget mere.

Min gode ven, Sasa Kovacevic, kontaktede mig for nogle uger siden, da han ejer webshoppen, Alor.dk, som har har utrolig store ambitioner med. Allerede nu er onlineshoppen, der sælger sexlegetøj, efter min mening en særdeles professionel og velkørende webshop. Ikke desto mindre kan der altid arbejdes på at optimere, hvilket er årsagen til, at Sasa kontaktede mig om noget hjælp til at optimere onpage SEO, herunder noget tekstforfatning, samt noget linkbuiding.

Jeg satte alle mine aftener af i en uge til dette projekt. De førset par aftener brugte jeg på at skrive en masse SEO-venlige tekster omkring sexlegetøj. Jeg erfarede det kan være udfordrende at skrive om en emne, som man ikke har meget forstand på, og det tog derfor lidt længere tid end forventet. Resutatet blev dog fint.

Herefter gik arbejdet videre at få optimeret den interne linkbulding på hjemmesiden. Alor.dk har en masse blogs som kan skaffe trafik gennem longtail søgninger, men den interne linksbuilding trængte til at blive optimeret en smule. Det er min erfaring, at det altid er tiden værd at bruge energi på at optimere den internelinkbuilding, da det altid bidrager positivt til brugervenligheden og adfærdsflowet hos de besøgende, og i sidste ende også SEO-mæssigt.

Den sidste dag brugte jeg på at linkbuilde på Alor.dk. Igen kan det umiddelbart være svært at skaffe relevante links til et ikke-så-stuerent emne som sexlegetøj. Men det handler blot om at tænke ud af boksen, og lægge noget tid i det. Så er der masser af links at hente – og det blev det også.

Alt i alt blev resultatet fint, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Alor.dk fremover vil være en sværvægter i online salg af sexlegetøj i Danmark.

Opdatering d. 22. november 2018: 

Jeg solgte Alor.dk til en køber, som efterfølgende stævnede mig. Læs her hvordan det gik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *