Hvorfor har jeg russiske reklamer på Facebook?

Det er der sikkert mange, der spørger sig selv om for tiden. Jeg har selv problemet, og jeg er ikke den eneste. De russiske reklamer, som ingen af os fatter en meter af, er ude til høj for den Facebook-newfeed.

Formentligt finder du svaret i følgende rapport fra New York Times:

– En russisk forbryderring har angiveligt stjålet det største antal online identiteter nogensinde. 1,2 milliarder brugernavne med dertilhørende kodeord, og flere 500 mio. e-mailadresser skulle ifølge eksperter være i forbrydernes varetægt. 

Ca. på samme tid som begyndte at lægge mærke til de mærkværdige russiske reklamer på min Facebook, hørte jeg nogenlunde det samme i radioen. Det gav anledning til en debat, om hvorvidt vi i fremtiden skulle logge på Twitter og Facebook med NemID.

For at komme med min mening og bidrag til detbatten, vil jeg bare sige, at jeg vil hellere se på lidt uforståelige reklamer (jeg klikker aldrig på dem alligevel), end at skulle indtaste de trælse besværlige numre fra NemID-papiret hver gang jeg ville stene lidt på min Facebook eller Twitter-konto.

Hvad synes I?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *